13 august. Fedor Stress, câinele din Harghita care salvează oameni

Data : 13 Aug. 2012 | Autor: Ramona Samoilă

Pentru un bărbat din Dej, îngerul salvator a venit sub forma unui câine ciobănesc german, cu blană cafenie şi ochi mari blânzi. După două zile de căutări ale salvamontiştilor, bărbatul a fost găsit în mai puţin de o oră de câinele salvator. Destinul omului părea pecetluit, nimeni nu mai spera să-l mai găsească în viaţă. Adulmecând pădurea, Fedor a fost însă cu un pas înaintea tuturor. Bărbatul a fost găsit la câţiva metri de cărarea principală, dezhidratat şi doar pe jumătate conştient. „Salvamontiştii au trecut pe lângă el, nu l-au găsit, chiar dacă era lângă cărare, căzut într-o groapă. Câinele, în schimb, l-a adulmecat imediat”, explică Zsolt Banco, salvamontist în Harghita Mădăraş. Citește întreaga poveste a câinelui Fedor Stress pe www.realitatea.net.

7 câini și o pisică au fost adoptați la Timișoara

Câteva pisici și aproximativ 20 de căței vaccinați, microcipați și cu carnete de sănătate au participat sâmbăta trecută la un târg de adopții organizat la Timișoara, al doilea de acest tip din acest an. Dintre animalele expuse, 7 câini și o pisică și-au găsit stăpâni, scrie opiniatimisoarei.ro.

Un câine a fost găsit într-un canal piele și os

Un câine din Detroit, SUA, a fost găsit într-un canal, după ce trecătorii au auzit mai multe scâncete venind din acel loc, scrie libertatea.ro. Cățelul este foarte slab și nu se știe de cât timp stătea acolo și nici cum a ajuns în canal, dacă a căzut sau dacă a fost aruncat. Se crede că Leo, aşa cum a fost botezat, are şase luni. El a fost dus la un adăpost pentru câini, unde va sta, potrivit legii, o săptămână.

 

Sursa foto

Dă LIKE la pagina de Facebook LumeAnimalelor.ro ca să citești mai multe articole despre câini și pisici

Comentarii

Comentariile sunt dezactivate

* Comentariile ce conțin expresii licențioase, atacuri la persoană, instigă la ură, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau șterse. Mesajele trebuie sa facă referire la subiectul articolului.