Câinii care au câștigat Românii au Talent pot fi întâlniți în cadrul proiectului „Prietenii Altfel”. Află unde îi poți vedea!

Data : 13 Dec. 2013 | Autor: Andrei Munteanu

Bucureștenii sunt așteptați mâine să participe la evenimentul „Prietenii Altfel”, un proiect care cuprinde o expoziție foto caritabilă și trei ateliere care îi vor avea în centru pe câinii care au câștigat Românii au Talent, dar și pe Aksel și Luck, câinii care fac viața mai ușoară copiilor cu handicap psihic. Cei interesați sunt așteptați în cadrul Question Mark - The Stereo Club, din Calea Victoriei 48-50, intrare Pasaj Victoria.

Expoziția cu vânzare va include imagini cu pisici surprinse de către fotografii Andrei Marcu și Cristian Bassa, banii strânși fiind donați integral către Fundaţia „Un Copil, O Speranţă” și „Jurnalul unui Voluntar - Fundaţia ASMA”, ONG care ajută animalele fără stăpân.

Primul atelier va conține informații de bază referitoare la modul în care copiii trebuie să interacționeze cu câinii astfel încât să fie evitate situațiile riscante și neplăcute, iar cel de-al doilea va fi susținut de Bruno Icobeț și Gașca Merle, care va include demonstraţii de dresaj canin. În cadrul ultimului atelier, organizatorii anunță că se vor oferi informații despre terapia asistată de animale oferită persoanelor cu diferite dizabilități.

Evenimentul este la cea de-a doua ediție, după ce în luna septembrie a fost organizat la Sibiu.

Iată programul complet al evenimentului:

Data: 14 decembrie 2013

Ora : 11.00 – 12:00
Atelier „Copii şi câini - prietenie fără riscuri”, susţinut de Alexandra Nicula-Stăncescu și câinii Aksel si Luck

Ora 13.00 – 14.00
Atelier „Educaţie şi comunicare în performanţa sportivă canină”, susţinut de Bruno Icobeţ și Gaşca Merle, câştigătorii Românii au talent

Ora 14.00 – 15.00
Atelier „Prietenii Altfel ai Copiilor Speciali”, susţinut de Alexandra Nicula-Stăncescu

Ora 15.00 – 16.00
Prezentare Hemopet, susţinută de Daniela Ţăranu

Ora 16:00
Vernisaj expoziţie foto „Prietenii Altfel”. Expoziţia va putea fi vizitată până în data de 15 ianuarie 2014.

Intrarea este liberă.

Sursa foto

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește LumeAnimalelor.ro pe Facebook

Comentarii

10 Apr. 2015 / animaland / http://www.animaland.ro
Caini inteligenti
Eu sunt chiar din Targoviste si il vad mai mereu pe domnul Bruno Icobeţ, cand este vreme frumoasa, cu cainii antrenandu-se in parc. Sunt foarte isteti, este clar ca sunt foarte bine antrenati si hraniti. Felicitari !

Comentariile sunt dezactivate

* Comentariile ce conțin expresii licențioase, atacuri la persoană, instigă la ură, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau șterse. Mesajele trebuie sa facă referire la subiectul articolului.