Pisicile misterioase din București au ieșit la lumină. Descoperă primele imagini din expoziția „Pisicile Poetice”!

Data : 02 Apr. 2013 | Autor: Andrei Munteanu

Expoziția foto caritabilă „Pisicile Poetice (vol.3)” și-a deschis porțile, fotografiile fiind expuse până pe 21 aprilie la Azuko Bar&Coffee, din Pasajul Vilacrosse, București. Autorul proiectului, fotograful Cristian Bassa, precizează că pozele care alcătuiesc cel de-al treilea volum sunt realizate în anul 2011 și diferă foarte mult de restul celor expuse până acum. „«Modelele» (pisicile – n.r.) sunt mai rafinate, mai misterioase, puțin mai mistice și mult mai stilate. Trebuie să le vedeți ca să le înțelegeți”, ne spune Cristian.

Toate fotografiile pot fi cumpărate, banii rezultați din vânzare fiind direcționați integral către adăpostul asociației Red Panda. „Câteva fotografii au fost deja rezervate, iar restul își așteaptă părinții adoptivi, cum îmi place mie să spun. Prețul unei poze pornește de la un minim de 100 de lei, putând urca până la suma pe care cumpărătorul este dispus să o doneze”, explică fotograful.

Cum să cumperi o fotografie?
Dacă ai fost la expoziție și îți place o fotografie în mod special, trimite un email pe adresa cristian.bassa@gmail.com și vei primi toate detaliile necesare. Altă variantă este să ceri detalii suplimentare la barul cafenelei unde sunt expuse fotografiile.

De asemenea, în cadrul locației care găzduiește expoziția, este disponibilă și o cutiuță unde doritorii pot face donații, primind în schimb un sticker cu Mister Miau, mascota indiferentă și gânditoare a celui de-al treilea volum.

Iată un fragment din expoziția foto Pisicile Poetice (vol.3):

Eu iubesc animalele și încerc să ajut cum pot. Cred că este de datoria noastră să facem asta. Mie nu îmi trebuie alt motiv.”

Cristian BASSA,
autorul expoziției Pisicile Poetice

Pentru mai multe detalii, descoperă blogul dedicat expoziției, Poetic Cats.

Sursa foto 1, 2-6, 7-9

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă un LIKE la pagina de Facebook LumeAnimalelor.ro

Comentarii

02 Apr. 2013 / Ionut /
superb
Superb proiectul! Felicitari!

Comentariile sunt dezactivate

* Comentariile ce conțin expresii licențioase, atacuri la persoană, instigă la ură, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau șterse. Mesajele trebuie sa facă referire la subiectul articolului.