Despre noi

Informații non-stop despre câini și pisici

LumeAnimalelor.ro propune articole scrise de o echipă tânără de jurnalişti în colaborare cu medici veterinari, dresori şi psihologi şi răspunde curiozităţii şi nevoilor tale cu privire la câini şi pisici. Fie că ai un animal sau îţi doreşti unul, te vom ajuta să înveţi cum să creşti sau îţi alegi patrupedul ideal în funcţie de stilul tău de viaţă şi personalitatea ta.

LumeAnimalelor.ro aduce zilnic informaţii despre sănătate, nutriţie, beauty sau dresaj, precum şi un jurnal al unui bichon care ne împărtăşeşte ce presupune o viaţă de câine. Aici, vorbim de Roxy. Are o experienţă de trei ani în blogging şi a fost selectată datorită modului creativ în care a reuşit să transpună în cuvinte emoţiile, gândurile şi experienţele sale. Ea aşteaptă să intre în contact cu cât mai mulţi câini şi pisici, așa că nu ezita să-i scrii pe roxy@lumeanimalelor.ro.

Odată intrat pe www.LumeAnimalelor.ro, nu rata interviurile cu vedete, galeriile multimedia şi o hartă interactivă unde poţi găsi toate cabinetele veterinare din zona ta, pet-shop-uri, școli de dresaj, canise sau felise.

Nu în ultimul rând, opiniile tale pot fi spuse în zona de dezbateri, unde, săptămânal, un subiect de interes va fi analizat de întreaga comunitate de iubitori de animale. Suntem foarte atenţi la feedback-ul tău şi oricând povestea ta poate face subiectul unui articol pe LumeAnimalelor.ro. Dă-ne doar un semn la adresele noastre de e-mail.