Publicitate pe LumeAnimalelor.ro

LumeAnimalelor.ro propune articole scrise de o echipă de jurnaliști în colaborare cu medici veterinari, dresori și psihologi și răspunde curiozității și nevoilor iubitorilor de animale cu privire la câini și pisici.

LumeAnimalelor.ro aduce zilnic informații despre sănătate, nutriție, beauty sau dresaj, precum și un jurnal al unui bichon care ne împărtășește ce presupune o viață de câine.

Pe paginile site-ului, mai pot fi găsite interviuri cu vedete, galerii multimedia și dezbateri, unde subiecte de interes sunt analizate de întreaga comunitate de iubitori de animale.

OFERTE DE PROMOVARE

1. Promovarea serviciilor pe Harta Interactivă

LumeAnimalelor.ro a dezvoltat o platformă unde vă puteți înscrie sub două tipuri de abonamente, Junior și Premium, la tarife cuprinse intre 8 lei și 15 lei pe lună (preț final, nu se plătește TVA).

De ce să vă înscrieți afacerea pe Harta Interactivă:

Imaginea dvs pe Internet vă ajută să vă atrageți clienți noi.
Vă puteți prezenta detaliat serviciile și ofertele pe care le oferiți 24h/zi, 7zile/săptămână, 365 zile/an, la costuri foarte reduse comparativ cu alte forme de publicitate.
Grafica interactivă a hărții le permite cititorilor să găsească prezentarea dvs prin doar doi pași.
Dați clienților dvs posibilitatea de a vă oferi feedback în rubrica de comentarii!
La cerere, puteti modifica oricând informațiile cuprinse în prezentare. 
Facilităm interacțiunea dintre cititorii noștri și dvs. prin linkuri directe spre propriul site și e-mail.

Dacă vreți mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați.

2. Promovare prin banner pe număr de afișări

Tarifele de promovare variază în funcție de numărul de afișări, perioada campaniei, dimensiunea bannerului și poziția lui pe site. Vă rugăm să ne contactați pentru consultanță și pentru o ofertă personalizată. 

Spații publicitare:


Header – banner 728x90 pixeli – vizibilitate maximă, în toate paginile site-ului.
Coloană lateral dreapta – banner 300x250 pixeli – vizibilitate maximă, în toate paginile site-ului.
La sfârșitul articolelor – banner 468x60 pixeli – vizibilitate foarte bună, în toate paginile articolelor.
În conținut pe prima pagină – banner 468x60 pixeli – vizibilitate foarte bună, prima pagină se găsește zilnic în TOP 3 pagini accesate.
Pe lateralele site-ului – banner 160x600 pixeli – vizibilitate maximă, în toate paginile site-ului.

Nu ați găsit dimensiunea pe care o căutați? Doriți bannerul poziționat în alt loc? Vă rugăm să ne contactați.

3. Promovare prin advertoriale/articole publicitare

Dacă doriți să promovați un produs sau anumite servicii, vă punem la dispoziție zona de articole pentru a vă putea publica un advertorial. Advertorialul lucrează ca un banner, dar este mult mai convingător și va rămâne pentru totdeauna pe site

Vă rugăm să ne contactați pentru a afla ce condiții trebuie să îndeplinească advertorialul dvs. și pentru a vă putea trimite o ofertă personalizată.

4. Sponsorizare rubrică

Asocierea afacerii dvs. cu o serie de articole de pe site sau cu o rubrică vă va oferi rezultate impresionante pe termen lung, vă va crește notorietatea, vă veți dezvolta o imagine credibilă în mediul online și vă veți pune mai mult în valoare activitatea pe care o desfășurați. Promovarea va fi fructificată prin amplasarea de bannere în cadrul rubricii și articolelor sponsorizate, care să semnaleze parteneriatul. Exemple de rubrici: Sănătate, Nutriție, Viață de Bichon, Beauty etc.

Pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactați.

5. Organizare de concurs

Promovarea printr-un concurs crește vizibilitatea produsului/serviciilor dvs, iar cititorii se vor familiariza cu activitatea dvs. intr-un cadru relaxant, familiar. Printr-un concurs, puteți să vă prezentați noutățile ce țin de afacerea dvs, respectiv o linie nouă de producție sau un serviciu pe care îl oferiți în exclusivitate în țară.

Pentru a vedea dacă ideea dvs de concurs îndeplinește condițiile LumeAnimalelor.ro, vă rugăm să ne contactați.

Dacă aveți alte idei de promovare sau doriți consultanță pentru a vă recomanda ce tip de publicitate este cel mai potrivit pentru dumneavoastră, vă stăm la dispoziție:

Telefon: 0727 773 214

Email: andrei@lumeanimalelor.ro