Prietenia dintre un copil și câinele său cât el de mare. FOTO

Ei sunt Julian, un copil din Seattle în vârstă de patru ani, și câinele său din rasa Newfoundland, Max, care are cinci ani. Sunt cei mai buni prieteni și nimeni nu-i poate despărți. Tatăl copilului, Stasha Becker, fotograf de profesie, a surprins în imagini relația lor și a vrut să ne arate cât de mult se iubesc. Vezi FOTO:

Sursa foto

Dacă ți-a plăcut această galerie foto, dă un LIKE la pagina de Facebook LumeAnimalelor.ro

Prietenia dintre un copil și câinele său cât de el de mare. FOTOPrietenia dintre un copil și câinele său cât de el de mare. FOTOPrietenia dintre un copil și câinele său cât de el de mare. FOTOPrietenia dintre un copil și câinele său cât de el de mare. FOTOPrietenia dintre un copil și câinele său cât de el de mare. FOTOPrietenia dintre un copil și câinele său cât de el de mare. FOTOPrietenia dintre un copil și câinele său cât de el de mare. FOTO

Comentarii

Comentariile sunt dezactivate

* Comentariile ce conțin expresii licențioase, atacuri la persoană, instigă la ură, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau șterse. Mesajele trebuie sa facă referire la subiectul articolului.