Viață de bichon

Dragi prieteni, cățeluși și pisicuțe, care vizitați LumeAnimalelor.ro, mi-ar plăcea să vă cunosc mai bine! Voi citiți ce scriu eu despre mine și despre alții, însă mi-aș dori să vă faceți curaj și să vă arătați la chip și suflet, trimițându-mi fotografii cu voi și câteva rânduri în care să vă povestiți viața, (ne)plăcerile și aventurile. Vă iubesc și vă aștept la roxy@lumeanimalelor.ro! Roxy 

 

Grasu, bichonul care a fost mușcat de un husky
25 Apr. 2013
Un bichon a fost mușcat de un husky. De ce e bine să țineți câinii în lesă
Un bichon a fost mușcat de un husky săptămâna aceasta, într-un parc din Timișoara. Câinele de talie mică era ținut în lesă și își vedea de treaba lui în liniște pe iarbă, cel de talie mare umbla liber, sub privirea detașată a stâpânei.
10 moduri prin care câinii devin oameni
12 Apr. 2013
10 moduri prin care câinii devin oameni
Relația câine-stăpân debutează normal. Câinele are de respectat niște reguli, nu are voie să mănânce alimente de la masa oamenilor, nu are voie pe canapea și nici să doarmă în pat cu stăpânii. Peste câteva săptămâni, câinele vine cu propriul lui plan de viață.
Ramona (stânga) și Bo (dreapta)
28 Mar. 2013
Câinele lui Obama a fost cerut de soț. Ar putea fi Ramona viitoarea mireasă de la Casa Albă?
Bo Obama are doar 4 ani și deja a devenit visul cățelușelor care vor să se întâlnească cu el și chiar să-l ia de soț.
De ce este mai bun un câine decât o femeie la casa bărbatului
22 Feb. 2013
De ce este mai bun un câine decât o femeie la casa bărbatului
Poate mai ții minte articolul "Cum să cucerești o femeie. Poartă-te precum câinele ei!". Doamnelor le-a plăcut textul care îi sfătuia pe bărbați să le iubească necondiționat și să le alinte dimineața, dar iată că a venit rândul domnilor să se simtă „răsfățați”.
De ce le place câinilor să-și lingă stăpânii: nouă motive
14 Feb. 2013
De ce le place câinilor să-și lingă stăpânii: opt motive
Te uiți relaxat la televizor sau citești o carte ori navighezi pe internet, când câinele tău vine și se așază la picioarele tale. Începe să-ți lingă tălpile și continuă până le umple de bale. Nu se oprește aici, ci te linge până simți că pielea ta e atât de curată, încât ar putea să dispară.
Eu, după o baie în mare
16 Ian. 2013
25 de lucruri pe care un câine trebuie să le facă într-o viață
Experiența de viață a unui câine trebuie să includă o serie de aventuri. Mai jos am scris o listă cu lucruri pe care nu trebuie să le ratezi. Pe unele dintre ele le-am încercat și eu, pe altele doresc să le trăiesc de acum înainte.
10 obiective sănătoase pentru stăpânii de animale în 2013
03 Ian. 2013
10 obiective sănătoase pentru stăpânii de animale în 2013
Multă lume își propune la început de an să facă mai multe exerciții și să țină o dietă ca să scape de kilogramele în plus și de ce n-ar fi acesta un plan bun și pentru animalele voastre? Iată un plan pentru 2013.
9 sfaturi de Sărbători pentru câini
14 Dec. 2012
10 sfaturi pe care un câine trebuie să le urmeze de Sărbători
Cățelule, poate că e primul tău Crăciun sau poate că îți aduci aminte când ai făcut o grămadă de prostii iarna trecută și nu ai înțeles de ce toată lumea s-a uitat urât la tine. Pentru că este al patrulea Crăciun pe care îl trăiesc, îți dau câteva sfaturi de care să ții cont în perioada care va urma.
Cum mă pregătesc pentru Moș Nicolae și Moș Crăciun
04 Dec. 2012
Moș Nicolae și Moș Crăciun vin și la câini! Cum mă pregătesc pentru cadouri
Zilele trecute îi auzeam pe ai mei întrebându-se ce cadouri să îmi ia de Moș Nicolae. În aceeași seară, fiind pe drum cu treabă toți trei, tati vede un petshop proaspăt deschis în zona noastră, așa că...
De ce sunt nefericiți câinii care stau în curte și de ce ar trebui lăsați în casă
20 Nov. 2012
De ce sunt nefericiți câinii care stau în curte și de ce ar trebui lăsați în casă
Câinii sunt animale născute să facă parte dintr-un grup, o haită sau o familie și tocmai acest lucru le este refuzat. Își petrec viața afară, uitându-se la oamenii care stau în casă.
Puffy, bichonul plimbat de la o familie la alta, este acum fericit!
24 Oct. 2012
Puffy, bichonul plimbat de la o familie la alta, este acum fericit!
Am primit ieri o scrisoare emoționantă de la Puffy, un bichon frise. Unele aspecte din viața noastră sunt asemănătoare: provenim amândoi din medii unde se cresc cățeluși pentru vânzare, amândoi am fost separați prematur de...
Foto: Câinilor le place să se tăvălească în frunzele uscate
19 Oct. 2012
Câinilor le place să se tăvălească toamna în frunzele uscate. FOTO
Nu se știe de ce, dar nouă, cățelușilor, ne place la nebunie să alergăm și să ne tăvălim prin frunzele uscate. Câinii cu blana scurtă nu au absolut nici o problemă după o astfel de joacă, însă cei cu blana mai lungă, ca a mea, trebuie să treacă direct la...
Pag. 1 din 7 | 12 inreg./pag. | nr. inreg: 84