Cu rele

Grasu, bichonul care a fost mușcat de un husky
25 Apr. 2013
Un bichon a fost mușcat de un husky. De ce e bine să țineți câinii în lesă
Un bichon a fost mușcat de un husky săptămâna aceasta, într-un parc din Timișoara. Câinele de talie mică era ținut în lesă și își vedea de treaba lui în liniște pe iarbă, cel de talie mare umbla liber, sub privirea detașată a stâpânei.
De ce sunt nefericiți câinii care stau în curte și de ce ar trebui lăsați în casă
20 Nov. 2012
De ce sunt nefericiți câinii care stau în curte și de ce ar trebui lăsați în casă
Câinii sunt animale născute să facă parte dintr-un grup, o haită sau o familie și tocmai acest lucru le este refuzat. Își petrec viața afară, uitându-se la oamenii care stau în casă.
Stres în paradis: de ce nu e ușor să fii câine
11 Sept. 2012
Stres în paradis: de ce nu e ușor să fii câine
Lumea spune mereu: „Viață de câine...”, făcând apoi o scurtă pauză, înclinând ușor din cap și zâmbind complice și mulțumită, de parcă s-a stabilit printr-un adevăr universal că a fi câine e cel mai simplu lucru din lume.
Am conjunctivită și m-a mușcat o căpușă (din nou!)
22 Mai 2012
Am conjunctivită și m-a mușcat o căpușă (din nou!)
Vinerea trecută eram în pat, în dormitor, când mami a venit să mă mângâie. Și cum mă alinta ea așa, a simțit ceva tare în bărbia mea. S-a uitat mai bine și ce credeți că a găsit? O căpușă.
Am primit periuță și pastă de dinți
20 Mar. 2012
Am primit periuță și pastă de dinți speciale pentru câini
Am avut un sfârșit de seară îngrozitor! Ai mei mi-au luat periuță și pastă de dinți pentru câini și m-au spălat cu forța, că eu n-am vrut. “Stai, mititelule, că nu...
Prin parcuri liberi să cutreierăm
06 Mar. 2012
Prin parcuri liberi să cutreierăm
Decizia primarului de la Cluj de a interzice accesul câinilor în parcul care va să fie construit mi se pare periculoasă și abuzivă. Dacă le era teamă de mizeria pe care o lasă unii dintre noi, puteau să...
Eu când vreau să latru, latru
20 Feb. 2012
Eu când vreau să latru, latru
Pe vremuri, câinele își câștiga mămăliguța zilnică din lătrat. Acum se scriu articole despre cum să-l dezveți să fie gălăgios, iar oamenii fac o meserie din a-l învăța să tacă.
Ceartă în Herăstrău cu un câine care voia prea mult de la mine.
14 Feb. 2012
Viața mea amoroasă este la pământ
Nu m-am îndrăgostit niciodată și nici pui n-am făcut. În top 3 câini masculi cu care m-am certat intră Tomiță, Max și Ben. La voi cum e? Cine sunt iubiții voștri și cum sărbătoriți această zi? Dacă și voi sunteți singuri astăzi, vă propun câteva idei de Valentine's Day.
14 Nov. 2011
Cele mai nesănătoase, dar gustoase alimente pe care le-am mâncat
De cele mai multe ori, mănânc sănătos, pentru că maică-mea e cu ochii pe mine ca pe butelie, dar mi s-a întâmplat și mie să scap prin salamuri și oase de pui. Să vă povestesc.  
CFR, să trăiești!
21 Iul. 2011
CFR, să trăiești!
M-am trezit dimineață la 5.30 și pe la 7.10 eram în gară. M-am urcat în tren, m-am înghesuit pe banchetă, la geam, și am adormit. Ca prin vis, am auzit controloarea numindu-mă „frumusețe rară” în timp ce verifică biletele cetățenilor. I-am zămbit și am adormit la loc.  
Plec cu trenul. Țineți-mi pumnii!
20 Iun. 2011
Plec cu trenul. Țineți-mi pumnii!
Mă frământă o scurtă călătorie pe care urmează să o fac cu trenul.
05 Mar. 2010
„Singură acasă” – partea a doua
De când am mai crescut, m-am mai cumințit și rar fac prostioare. Dar ieri nu m-am putut abține, pentru că mi-a cășunat pe coșul de gunoi din baie. 
Pag. 1 din 2 | 12 inreg./pag. | nr. inreg: 18
12