Psihologie

Sărbătorile pot fi un stres pentru câini și pisici! Vezi ce probleme de comportament pot dezvolta și cum să le corectezi
11 Dec. 2012
Sărbătorile pot stresa câinii și pisicile. Vezi ce probleme pot apărea și ce soluții ai!
Sărbătorile de iarnă pot fi stresante pentru animalele de companie. Vezi cum poți corecta anumite probleme de comportament apărute în acestă perioadă:
9 sfaturi pentru ca pisica ta să aibă o litieră curată
09 Mai 2013
9 sfaturi pentru ca pisica ta să aibă o litieră curată
Specialiștii citați de către cei de la PawNation.com ne oferă 9 sfaturi utile pentru a păstra curată litiera felinei și nu a fi urât mirositoare.
Care sunt simptomele depresiei la pisici și cum poate fi tratată
22 Apr. 2013
Care sunt simptomele depresiei la pisici și cum poate fi tratată
Nu doar oamenii pot suferi de depresie, ci și pisicile. De exemplu, acest lucru este posibil dacă le schimbi căminul, dacă te joci din ce în ce mai puțin timp cu ele sau dacă le lași pentru mult timp singure acasă.
De ce refuză pisica să meargă în lesă și ce are de pierdut
12 Feb. 2013
De ce refuză pisica să meargă în lesă și ce are de pierdut
Pisica ta se uită toată ziua pe fereastră, dar, când îi pui lesa și încerci să o scoți afară, refuză să meargă și se ascunde. De ce? Specialiștii în comportamentul animalelor explică.
6 motive pentru care pisica te trezește în timpul nopții
17 Ian. 2013
6 motive pentru care pisica te trezește în timpul nopții
Dacă îți vine greu să-ți amintești când ai dormit buștean ultima oară, pentru că pisica ta te trezește mai mereu, e timpul să găsești niște soluții.
7 pași ca să te împrietenești cu o pisică timidă
19 Sept. 2012
7 pași ca să te împrietenești cu o pisică fricoasă
Dacă n-ai avut norocul de o pisică iubitoare și lipicioasă, există câteva metode prin care poți schimba lucrurile. Trebuie doar să ai răbdare, pentru că rezultatele pot apărea în câteva săptămâni.
Karen și pisica ei, Skeezix
11 Sept. 2012
“Pisicile care se plimbă în lesă câștigă experiență de viață”
Karen, o femeie din Los Angeles, se plimbă frecvent cu pisica ei prin cartier. Ea povestește cum și-a dresat mâța și în cât timp o obținut rezultate.
Ce face pisica ta când o lași singură acasă
13 Iun. 2012
Studii pe pisici. Am aflat ce fac atunci când sunt singure acasă!
Cele mai multe dintre pisicile care stau toată ziua singure acasă se plictisesc, dorm sau se plimbă prin casă fără vreun scop anume. Acest obicei poate pune în pericol pisica. Află de ce și cum poți evita o astfel de situație! 
Soluții pentru o mâță care miaună prea mult
29 Mai 2012
Soluții pentru o mâță care miaună prea mult
Dacă pisica ta miaună în exces, ori este bolnavă, ori se plictisește sau este stresată. În funcție de motivele ei, poți căuta și remediul potrivit.
Cum împiedici pisca să nu mai roadă cabluri
22 Mai 2012
Cum să împiedici pisica să mai roadă cablurile de prin casă
Cablurile pot fi oricând o sursă de joacă pentru o pisică, mai ales dacă atârnă, sunt la vedere sau sunt singura posibilitate de distracție pentru felină. Află ce poți face să nu se ajungă în situația aceasta!
Cum să împaci câinele cu pisica
14 Mai 2012
Cum să împrietenești câinele cu pisica
Majoritatea pisicilor nu acceptă introducerea în casă a altor animale, considerând că acestea le încalcă teritoriul. În plus, pisicile nu dețin abilitățile sociale pe care le au câinii și care îi ajută să-și împartă cu prietenie zonele.
Cum să-i faci pisicii un somn dulce
07 Mai 2012
Cum să-i faci pisicii un somn dulce
O pisică poate dormi pe zi între 13 și 16 ore, medie influențată de vârsta, stilul de viață și personalitatea felinei. Din acest motiv, trebuie să ne gândim și să-i asigurăm pisicii un spațiu al ei.
Pag. 1 din 2 | 12 inreg./pag. | nr. inreg: 23
12